loading

Show info

bilgi@maviyesilajans.com.tr
www.maviyesilajans.com.tr
0532 625 85 53 - 0232 462 07 43

OLTA BAYRAK

Açık Hava Reklamları NEDEN AÇIK HAVA REKLAMLARI Açık hava reklamları; Reklam veren firmalar için en önemli...

Details

Açık Hava Reklamları

NEDEN AÇIK HAVA REKLAMLARI

Açık hava reklamları; Reklam veren firmalar için en önemli mecralardan biridir. Yapılan araştırmalarda her insan ortalama günde 2 saat Açık hava da kalmaktadır. Erkekler çoğunlukla iş ve gezmek için açık havaya çıkarken, kadınlar daha çok gezmek ve alışveriş yapmak için dışarıya çıkıyor. Yani her birey günlük mutlaka dışarıya çıkmış oluyor. Buda açık hava reklamlarını her bireyin mutlaka gördüğü anlamını taşır. Yani sizin reklam mecranız insanların bolca bulunduğu alanlarda olursa reklam veren firmaların insanlarla mutlaka bir şekilde etkileşimi olmaktadır.

AÇIK HAVA REKLAM ETKİSİ

Açık havada bulunan kişilerin her on tanesinden dokuzu mutlaka açık hava mecralarından birkaç tanesini bildiğini söylemektedir. Yine en çok etkileşimin billboard ve otobüs durak reklamlarında gerçekleştiği, hareketli reklamların daha çok ilgi çektiği görülmektedir. Açık hava reklamlarının en büyük özelliği birden çok mecrada yayınlanması ve dikkat çekici boyutlarda olmasıdır.

Açık hava mecrasının büyüklüğü ve hareketliliği daha çok ilgi çektiği dünyamızda sizin de mutlaka bir Açık hava mecrası gözünüze çarpmıştır. Etkileşimde bulunmuş ve reklamı incelediğiniz olmuştur. Açık hava reklamları kalabalık kitlelerin bulunduğu mecralarda olduğu için özellikle araç geçişleridir. Yaya yürüme yolları, ışıklar, otobüs ve metro durakları, istasyonlar gibi bir çok mecrada çok daha kolay fark edilmektedir. Bu açıdan marka bilinirliğine en büyük etkenlerden bir tanesi Açık hava reklamlarıdır. Açık hava reklamlarında reklam mecrasının büyük olması, marka ve logonuzun büyüklüğünü artırmakla beraber yaptığınız tanıtım ve kampanyanın daha iyi akılda kalmasını sağlamaktadır.

OLTA BAYRAK TASARIMI

Olta bayrak tasarımı İzmir, Oltaya benzer şekilde olduğu için bu adı almıştır. Dükkanların ve işletmelerin önlerine konulan yukarıdan aşağıya doğru tasarım yapılarak bir çubuğa takılan reklam ürünlerine denir. Alt kısmındaki bidona su konularak, ürünlerin düz durması sağlanır. Bayrak tasarımı İzmir boyutuna göre tasarım yapılarak baskı ayarlanır. Bu bayraklar rüzgardan dalgalanarak hareketli bir hava katar.

 

OLTA BAYRAK TASARIMI İZMİR

Olta bayrak tasarımı İzmir, Oltaya benzer şekilde olduğu için bu adı almıştır. Dükkanların ve işletmelerin önlerine konulan yukarıdan aşağıya doğru tasarım yapılarak bir çubuğa takılan reklam ürünlerine denir. Olta bayrak İzmir alt kısmındaki bidona su konularak, ürünlerin düz durması sağlanır. Oltanın boyutuna göre tasarım yapılarak baskı ayarlanır.Olta bayrak İzmir rüzgardan dalgalanarak hareketli bir hava katar. Böylece reklamınız dikkat çekici bir hale gelir.

Olta bayrak tasarımı İzmir tasarımları için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Mavi yeşil ajans olarak olta bayrak İzmir tasarımı ve baskısını yaparız. Bu olta bayrak tasarımı izmir çok özel hazırlanmalıdır. Çünkü baskı kumaşa yapılır. Kumaşa yapılan baskılar normal baskı gibi olmadığı için tasarımda kaliteli olmalıdır.

FLAMA – KIRLANGIÇ BAYRAK

Flama ya da diğer adıyla kırlangıç bayrak tasarımı İzmir daha çok etkinliklerde, fuarlarda, açılış ve gösterilerde üretilen ve bir çok yere asılan, üzerinde hem firma logosu hem de tanıtımların bulunduğu bayraklardır. Alt kısmı kırlangıç şeklinde olan bu bayraklar saten kumaştan üretilmektedir. Saten kumaşlar iç mekan kumaşlarıdır.  Kırlangıç bayrakların ebatları ve tasarımları tamamen firmaya ve kullanılacak alana göre değişmektedir.  Kırlangıç bayrak tasarımı İzmir farklı renklerde ve desenlerde olabilir ve tek yön baskı şeklinde üretilir.

MASA BAYRAĞI

Masa bayrağı masa üstlerine konulan, daha çok firma bayrağı ve Türk bayrağı ile beraber kullanılan bayraklardır. Bazı durumlarda yani iş toplantılarında toplantıyı yapan firmaların bayrak tasarımı İzmir Türk bayrağı ile beraber ortaklaşa kullanılmaktadır. Masa üstü aparatı ile baskılı olarak üretilen masa bayrakları ikili, üçlü ya da dörtlü olarak bulunmaktadır. Saten yada rachel kumaştan üretilmektedir.

GÖNDER BAYRAK

Gönder tipi bayraklar firmaların fabrika, okul, hastane ve benzeri kuruluşların önlerindeki direklere asılır. Türk bayrağı ile beraber firma bayraklarının asılması için hazırlanan bayraklardır. Genellikle bayrak ebatları büyüktür ve dış mekan uygulama olduğu için rachel kumaş ile üretilmektedir. Bu kumaşlar dış mekan da daha dayanıklı kumaşlardır. Gönder bayrak tasarımı İzmir ebatları mutlaka Türk bayrağından küçük yapılmalıdır.